Balzamični kis Teta Ana
Balzamični kis iz Modene z zaščitenim geografskim območjem je pridobljen po tradicionalnem postopku kisanja v lesenih sodih.
Sestavine: vinski kis, zgoščen grozdni mošt, barvilo karamela. Vsebuje sulfite. 6 % kislosti.
Značilnosti:
- Narejen iz zgoščenega grozdnega mošta z dodatkom karamela
- Značilen prijeten vonj
- Prijeten sladko-kisel okus po balzamičnem kisu
- Temno rdeče-rjave barve
- Pridobljeno po tradicionalnem postopku
Uporaba:
Balzamični kis priporočamo za pripravo solat in mesnih jedi in rib.
Kis hranite v zaprti plastenki/steklenici, v hladnem in temnem prostoru.
Povprečna hranilna vrednost | Na 100 g |
---|---|
Energijska vrednost | 520kJ/122kcal |
Maščobe | 0,01 g |
Ogljikovi hidrati | 25 g |
Od tega sladkorji | 25 g |
Beljakovine | 0,18 g |
Sol | 0,075 g |
Pakiranja: